HKH Kronprins Haakon Magnus
Nyhet
HKH Kronprins Haakon Magnus kommer til Tønsberg og Færder Næringsforening

Kanskje kommer Kongen?

21. juni | Tekst : Vivil Hunding Strømme

Det kan være lurt å legge Tønsberg og Færder Næringsforening lett tilgjengelig som en snarvei på telefonen eller PC, for det skjer mye, og vi deler mye. Alt for at dere skal kjenne at det er verdt å være medlem i TFN
 
 • Kongen kommer kanskje ikke, men det gjør Kronprins Haakon Magnus. Han kommer til Tønsberg og Færder Næringsforening etter sommeren. Kjenner du unge ledere mellom 25 og 40 år som vil spise frokost med HKH? Be dem i så fall ta kontakt med daglig leder i næringsforeningen: vivil@tfnf.no
   
 • Vi jobber ellers på vegne av dere i næringslivet kontinuerlig med å gi innspill til kommunenes råd for næring, klima og miljø, inkludering og beredskap. Vi skriver høringssvar, snakker med medier og møter politikere og ansatte i kommunene. 
   
 • Vi har styreplass i Skagerak International School på Slottsfjellet og Velle Utvikling. Her kan vi jobbe for kompetanse og inkludering, to saker som vi vet står vår daglig leder og medlemmenes hjerte nær.
   
 • Vi samarbeider tett med Tønsberglivet og bidrar og heier på arbeidet de gjør med nærings- og sentrumsutvikling, bo- og besøksattraktivitet. 
   
 • Vi sendte nettopp ut et nyhetsbrev om hva som er planlagt av møteplasser høsten 24 og håper alle har mottatt det og melder seg på. Sjekk ut nettsiden vår under "Arrangementer". 

Så kom igjen, bruk en sommerkveld til å se på nettsiden vår. Lagre som favoritt og snarvei, og let oss opp i sosiale medier.Vi følger jo dere, kan dere ikke følge oss tilbake - på LinkedIn, Facebook og Instagram? 

Husk, jo bedre vi kjenner hverandre - jo mer får vi til. 

Ikke medlem enda? Lenke her :)


God sommer fra styret og daglig leder,- Fredrik, Rita, Otto, Nico, Tor, Heidi, Thomas, Therese og Vivil