I Tønsberg-regionen løfter vi sammen
Foto: Vestviken 24

I Tønsberg-regionen løfter vi sammen

11. juni | Tekst : Redaktør

Siden nedstengningen i mars i fjor har mange opplevd å bli permittert eller miste jobben. Samarbeidsprosjektet "I Tønsberg-regionen løfter vi sammen"skal bidra til at noen av disse kommer raskere tilbake i arbeid. Målet er å gi seks personer den ekstra drahjelpen som forhåpentligvis kan resultere i en ny jobb. Flere av våre medlemmer er blant initiativtakerne - nå går også Tønsberg næringsforening inn som samarbeidspartner.


 

Oppfordrer medlemmene til å bli med!

Bedriftene som gjennomfører programmet gir 50 % på sine tjenester. NAV Vestfold bidrar med kr 50.000,-. For å kunne gjennomføre trenger vi at næringslivet er med og sponser den siste halvparten på 200.000,-. Bedriften bestemmer størrelsen på beløpet selv.

- Pandemien har truffet oss veldig ulikt. Flere av våre medlemmer har allerede bidratt. Nå oppfordrer vi medlemsbedrifter som har anledning til å bli med i spleiselaget, sier Håvard Løkke, daglig leder i næringsforeningen.

- Kanskje skal du rekruttere i løpet av siste halvdel 2021? Vi vil gjerne lære mer om dine fremtidsutsikter og behov for nye folk. Kanskje kan en av kandidatene omstilles til nettopp din bransje? Dette er et fremtidsrettet konsept for karriereveiledning. Lykkes vi kan prosjektet skaleres opp og styrke vår omstillingsevne til beste for flere bransjer, understreker Løkke.

 

Les mer på prosjektets nettside og se omtale i Vestviken 24.

 

Initiativtakere til prosjektet er Friends, Gründerhuset Hi5 og gründerbedriften Karriereløft. Advisi, Management Synergy, og Askeland Studio bidrar i gjennomføringen som samarbeidspartnere.

 

Foto: Vestviken 24